beauty coaching oisterwijk

Blerina denkt als beauty coach graag met je mee. Bel, mail of stuur een whatsapp bericht. Iedere vraag verdient een persoonlijk antwoord.

Of laat hier je telefoonnummer achter dan belt Blerina jou zo snel mogelijk persoonlijk terug.

beauty coaching oisterwijk

BEAUTY COACHING

Je huid is onvervangbaar, daarom is de juiste behandeling in de praktijk maar ook thuis belangrijk. Je huid is kostbaar en kwetsbaar. Huidverzorging is heel persoonlijk en daarom is ieder schoonheidsadvies 100% op jou afgestemd. Beauty coaching van Blerina Dula betekent de beste oplossing voor jouw huid, daar gaat het om.

Persoonlijk contact en beauty coaching

Van advies tot product of behandeling: je bent altijd verzekerd van oprechte aandacht. Juist omdat huidverzorging een dagelijkse routine is, is het belangrijk om met elkaar in contact te blijven. Dit doen wij via email, Whatsapp of Facebook.

Blerina’s Service

Blerina is altijd benieuwd hoe het met je gaat, ook de tijd tussen behandelingen in of een periode dat je niet bij Blerina in de praktijk komt zal zij je op afstand coachen om jouw huid in top conditie te houden. Ongeacht of je tevreden bent of juist merkt dat een product je verwachtingen niet (meer) waarmaakt. Samen kijken wij naar de beste oplossing en zorgen we voor een goede huidconditie.

Je kunt altijd contact opnemen om te kijken wat Blerina voor jou kan betekenen.